Zwart op wit de beste
Image default
Telefonie

Telefoon reparatie op locatie

Telefoon reparatie

Tegenwoordig zijn we allemaal wel bekend met de winkeltjes waar je je telefoon kan laten repareren. Of je nu een iPhone reparatie of een Samsung reparatie nodig hebt. Je neemt contact op met een reparatie winkel bij jou in de buurt en rijd er heen. Je wacht tot je aan de beurt bent en daarna nog totdat je telefoon gerepareert is. Dit neemt zo ongeveer je hele ochtend of midden in beslag. Wij van de Telefoonreparatiebus hebben een nieuw concept op de markt gebracht en zorgen ervoor dat jij geen tijd verliest terwijl jou telefoon gemaakt word. Hieronder lees je alles over onze nieuwe werkwijze en de mogelijkheden die wij bieden om jou alle zorgen uit handen te nemen. Dit doen wij voor particulieren en voor bedrijven.

Telefoon reparatie op locatie

De Telefoonreparatiebus werkt als volgt. Als je een telefoon reparatie op locatie wilt inplannen dan kan je contact met ons opnemen via onze website of door met ons te bellen, mailen of berichten via onze social media kanalen. Wij zorgen dan dat er een monteur bij jou langs komt op de door jou aangeven locatie en op de door jou aangeven tijdblok. De monteur haalt jou telefoon op en repareert deze in de bus bij jouw voor de deur. Na de reparatie krijg je netjes je telefoon terug en kan je betalen via een tikkie. Makkelijker kunnen wij het niet maken toch?

Plan nu een telefoon reparatie in bij jou voor de deur of op je werk

Via onze website kan je gemakkelijk zien wat de totale kosten zijn voor de reparatie die jij nodig hebt. Je selecteert jou merk en model telefoon en kan dan de nodige reparaties selecteren. Je ziet direct de totaal prijs en kan je gegevens invullen en de reparatie aanvraag via de website versturen. Wij nemen dan snel contact met je op voor het inplannen van jou telefoon reparatie op de door jou aangeven locatie. Op onze facebook lees je meer dan 100 tevreden reactie van klanten die we al geholpen hebben.

https://www.telefoonreparatiebus.nl