Zwart op wit de beste
Image default
Telefonie

Wat is 3CX?

3CX is een manier om bedrijfstelecommunicatie te combineren met telefoonsoftware. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt om alle communicatiemiddelen waar je gebruik van kunt maken binnen een bedrijf of instelling, worden geïntegreerd op één platform. Dit zorgt voor meer effectiviteit in de werkzaamheden en dus voor meer snelheid. 

De voordelen van 3CX

3CX biedt niet alleen veel voordelen, maar ook veel vrijheid voor je medewerkers. Alle communicatiemiddelen worden aangesloten op één platform, dat betekent dat niet alleen je internet, maar ook mobiel, je CRM-pakket en webmeetings allemaal op één plek staan en vooral ook op die ene plek te beheren zijn. Alle medewerkers binnen je bedrijf zijn daarbij ook nog eens bereikbaar, waardoor zij veel vrijer zijn in waar ze werken. Wil je meer gebruik maken van thuiswerken of wordt er gebruik gemaakt van flexplekken, dan is dat mogelijk, zonder in te leveren op de bereikbaarheid van de medewerkers. Er zit dan ook geen grens op het aantal gebruikers binnen het abonnement dat NuCall aanbiedt. 

Abonnement afsluiten

Bij NuCall kun je een abonnement voor 3CX afsluiten. Wanneer je hiervan gebruik maakt heb je minder kosten voor telefonie. Dit systeem is namelijk gebaseerd op het aantal gelijktijdige oproepen in plaats van het aantal gebruikers, waardoor het systeem goedkoper is dan andere telefoonsystemen. Kies je voor dit systeem, dan kies je ook voor vrijheid wat betreft de inrichting van je bedrijfscommunicatie. Er zijn bijvoorbeeld diverse mogelijkheden rondom het afhandelen van inkomende telefoongesprekken en hoe deze gesprekken worden doorverbonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan keuzemenu’s, gespreksopnames en bellen via een app. Er zijn enorm veel mogelijkheden binnen het systeem van NuCall. Voor alle mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met NuCall en bespreken welke mogelijkheden het beste bij uw bedrijf of instelling passen. 

Bereikbaarheid is maatwerk

Bereikbaarheid is van groot belang voor alle bedrijven en instellingen. Een zakelijk telefoonsysteem moet dus goed functioneren. Daarom wordt er altijd apart gekeken naar elk bedrijf en wordt er een passende oplossing gezocht. Maatwerk is de standaard bij NuCall. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met NuCall of vraag de gratis demo aan.