Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

Wat is een urenregistratie systeem

Een urenregistratie systeem is onmisbaar als je bedrijfseigenaar bent. Zeker als je net een bedrijf begonnen bent, kan het een hele zoektocht zijn om de juiste manier te vinden om je urenadministratie bij te houden. Het is erg belangrijk hier goed over na te denken, omdat je de gewerkte uren ook aan je klanten dient te verantwoorden. Met een urenregistratiesysteem profiteer je van meer voordelen dan wanneer je de uren van jou en je medewerkers enkel via Excel bijhoudt. In dit artikel vertellen wij je welke voordelen een urenregistratie systeem je zoal te bieden heeft. Lees snel verder voor meer informatie over de voordelen van urenregistratiesystemen voor bedrijfseigenaren en ga na of dit ook iets voor jouw bedrijf is.

De voordelen van een urenregistratiesysteem

Een urenregistratie systeem heeft diverse voordelen te bieden aan verschillende soorten bedrijven en organisaties. Zo voldoe je in elk geval aan de verplichting die je als werkgever hebt. Welke voordelen erg nog meer zijn hebben wij hieronder voor je op een rij gezet, zodat je ze meteen inzichtelijk hebt.

Je registreert eenvoudig je gewerkte uren

Wanneer je een urenregistratie systeem gebruikt, kun je eenvoudig diverse projecten aanmaken. Vervolgens maak je taken aan die bij dit project behoren en kun je de uren registreren Doe dit altijd op een vast moment. Denk bijvoorbeeld aan het einde van de dag of op de laatste dag van de week. Zo maak je er een gewoonte van en is de kans groter dat je het nauwkeuriger doet. Stel dat je het eens per maand doet, dan weet je vaak niet eens meer hoeveel tijd je ergens aan kwijt was. Zorg ervoor dat je personeel dit ook op dezelfde manier doet. Zo kan er in het algeheel een stuk efficiënter gewerkt worden, wat zorgt voor meer groei van de organisatie.

Je ziet hoeveel tijd je aan projecten besteed

Met urenregistratie software wordt het eenvoudiger diverse projecten bij te houden. Begin je met een project dan maak je een planning in het systeem. Het volgende wat je doet is je gemaakte uren aan het eind van de dag noteren, waardoor je precies ziet hoeveel uren je gewerkt hebt. Je ziet zo ook goed hoeveel uren je aan je projecten besteed hebt Dit kun je weer verantwoorden naar opdrachtgevers. Ook zie je zo wat voor een volgend project een realistisch aantal uren is en kun je beter onderhandelen over de prijs. Dit maakt het mogelijk om een hogere prijs te vragen indien je meer uren kwijt bent en kom je minder snel in situaties terecht waarin je meer doet voor minder geld.

Je kunt gewerkte uren eenvoudig factureren

Wanneer je je uren geregistreerd hebt, wordt het tijd om de factuur te maken. De urenregistratie is de basis van je facturen. Er is urenregistratie software waarmee je direct een factuur kunt opstellen en versturen. Je kunt je urenregistratiesysteem ook koppelen aan boekhoudingsprogramma’s. Zo worden de uren geëxporteerd en verstuur je de factuur vanuit het programma. Tevens is het systeem met andere soorten software te combineren.

Je kunt het ook gebruiken voor je samenwerking met meerdere personen

Je kunt een urenregistratie systeem niet alleen voor jezelf gebruiken, maar ook voor als je het meerdere personen samen aan een project werkt. Middels het urenregistratie systeem kunnen de uren dan perfect geregistreerd worden. Er kan zo precies worden ingezien wie welke activiteit heeft uitgevoerd en hoeveel tijd dit kostte. Zo is het nooit onduidelijk hoeveel uren iemand aan het project besteed heeft en kun je ook op tijd bijsturen wanneer iemand bijvoorbeeld te weinig tijd besteed aan het project.

Eenvoudig bij te houden met de software van GET

Je wilt als bedrijfseigenaar uiteraard al je uren zo goed mogelijk benutten. Daarom is het zeker aan te raden om voor een urenregistratie systeem te kiezen. Kies je voor urenregistratie software, dan kun je eenvoudig tussen afspraken door je gewerkte uren invoeren. Ook als je aan een taak bezig bent kun je bijhouden hoe lang je dit doet. Je uren registreren via GET zorgt ervoor dat je ze snel en duidelijk in beeld hebt. Ook kan je personeel eenvoudig zelf hun gewerkte uren bijhouden zonder dat ze allerlei administratieve tijdrovende handelingen moeten verrichten. Met de handige urenregistratie software van GET hoef je je uren niet meer op een ouderwetse manier bij te houden. Op basis van een digitale urenlijst houden medewerkers zelf hun uren bij. Urenregistratie systeem (Prime Cost) is een geïntegreerd onderdeel van onze prime Suite. Wanneer je compleet gemak wenst, kun je het beste voor de prime urenregistratie app (prime Cost), tijdregistratie (prime Time) en personeelsplanning (prime Plan) kiezen. Deze modules werken allemaal middels een softwarepakket, waardoor ze geheel op elkaar afgestemd zijn. Je kunt eenvoudig binnen hetzelfde scherm gebruik maken van de drie oplossingen.Vraag meteen een demo aan bij GET of neem contact met ons op voor meer informatie over ons urenregistratie systeem.

https://www.get.nl/