Zwart op wit de beste
Vakantie

Weg van de massa met All Over Tours

Ligt het volgen van de massa niet erg in jullie aard, dan begrijpen we jullie bij All Over Tours helemaal. Niet alleen tijdens een gewone vakantiereis geldt deze wens, ook je huwelijksreis wil je niet tussen de massa’s vieren. Het is daarom ideaal om voor jullie huwelijksreis Nieuw Zeeland als bestemming te kiezen.

Waarom dit land voor jullie uitzonderlijk geschikt zal zijn? Daar zijn erg veel redenen voor aan te voeren. Wat dacht je van de enorme uitgestrektheid en de ongerepte natuur? Je treft er bergtoppen aan zoals je ze nog nooit hebt gezien. Daar horen prachtige blauwe meren bij en valleien die oneindig lijken.

Wij kunnen rondreizen voor je organiseren waarbij je op de mooiste plekjes komt. Natuurlijk individualiseren we deze uitstapjes helemaal voor jullie. Zo kan jullie droomreis over uitgestrekte witte stranden voeren, of kunnen jullie subtropische eilandjes als bestemming kiezen. Op onze website staan ook enkele voorbeeldreizen. Die dienen ertoe om je een idee te geven over wat er allemaal te beleven valt. Wordt Nieuw-Zeeland inderdaad de bestemming voor jullie huwelijksreis, dan ontwerpen wij voor jullie een volledig op maat gemaakt reisplan.

Australië, avontuur en luxe

Niet al te ver van Nieuw-Zeeland ligt ook het avontuurlijke Australië. Ga je hier als gewone toerist naartoe, dan valt er al heel wat te beleven. Besluiten jullie een huwelijksreis naar Australië te maken, dan leer je het land helemaal op een uitzonderlijke wijze kennen.

Als Australië specialist zorgt All Over Tours voor excursies naar de mooiste bestemmingen. Maar ook aan eten in de fijnste restaurants wordt door ons gedacht. Je zult ruige watervallen langs de kust kunnen bezoeken. Zelfs een helikoptervlucht in dit gebied is dan inbegrepen. Historische rotsschilderingen, prachtige steden en een cruise; de mogelijkheden zijn te overweldigend om hier allemaal te noemen. Is jullie interesse voor een onvergetelijke huwelijksreis inmiddels gewekt, zet dan de eerste stap en neem een kijkje op de website van All Over Tours!

https://www.allovertours.nl/