Zwart op wit de beste
Dienstverlening

Op de docenten van 123 Theorie kun je vertrouwen

Als je besluit je rijbewijs te gaan halen, zul je ook het theorie-examen moeten afleggen. Dat betekent dat je je gaat verdiepen in de verkeersregels die in Nederland gelden. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. En je hoeft van te voren ook geen dikke, dure, ingewikkelde boeken aan te schaffen.

123 Theorie helpt je en maakt het je gemakkelijk. Sta jij op het punt je aan te melden voor een theoriecursus in Utrecht? Bij 123 Theorie ben je zeer welkom. Onze docenten kunnen je snel wegwijs maken in het -op het eerste gezicht misschien complex lijkende- geheel van verkeersregels. Zo leer je bijvoorbeeld de volgende officiële voorschriften:

-Bestuurders moeten zo veel mogelijk rechts houden.

-Als je op de fiets zit mag je met z’n tweeën naast elkaar rijden, maar snorfietsers mogen dit niet.

-Inhalen doe je standaard links. Als je links hebt voorgesorteerd en hebt aangegeven dat je naar links wilt gaan, dan mogen andere bestuurders je rechts inhalen.

Binnen 1 dag je theorie gehaald

De auto theoriecursus in Eindhoven van 123 Theorie is al jaren zeer populair. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat vrijwel iedereen bij ons in één keer slaagt. En dat is weer te danken aan onze uitstekende docenten. Zij komen stuk voor stuk uit de praktijk. Ze weten precies hoe het er aan toe gaat tijdens het examen en wat voor soort vragen er gesteld worden. Tijdens de lessen hebben ze oog voor iedereen.

Als jij je zorgen maakt omdat je altijd erg nerveus bent tijdens examens, dan zit je juist goed bij 123 Theorie. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan het examen begint. Nieuwsgierig geworden? Laat van je horen, dan leggen we alles uit en beantwoorden we je vragen. 123 Theorie is bereikbaar via het online contact formulier. Als je liever een app stuurt, kun je 0629 99 99 62 gebruiken. Ons telefoonnummer luidt 085 060 1230 en het mailadres is info @ 123-theorie.nl. Tot snel!

https://www.123-theorie.nl/