Zwart op wit de beste
Image default
Zorg

Zwanger? Schrijf je in bij een verloskundige praktijk

 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een kleintje op komst betekent veel nieuwe ontwikkelingen en dingen die je moet regen. Wat van belang is voor jouw gezondheid en voor het kind je je inschrijven bij een verloskundige praktijk in Nijmegen. Nu heb je daar wel heel veel keuze in. Je kunt kiezen voor een praktijk in de buurt. Dat is makkelijk, zeker als je zo in de laatste maanden van je zwangerschap zit en je wellicht snel uitgeput bent van fysieke activiteiten. Maar je kunt ook kijken welke verloskundige praktijk in Nijmegen jij het beste vindt. Want in elke stadsdeel zitten wel een stuk of vijf praktijken. Deze praktijken lopen uiteen van grote praktijken waar veel verschillende disciplines zoals de kraamverzorging, huisarts en verloskundigen zijn gevestigd tot een kleine zelfstandige praktijken waar verloskundige alleen of met een partner gevestigd is. Welke verloskundige praktijk in Nijmegen kies jij?

Heel veel extra echo´s

 Een bijzondere verloskundige praktijk in Nijmegen zt midden in het centrum gelegen. Ze doen namelijk een stapje extra voor de moeder en het kind. Ze snappen dat jij ontzettend nieuwsgierig bent naar je kindje. Daarom bieden ze bij elke controle een gratis niet-medische echo aan. Dat is extra leuk want dan kun je regelmatig even te kijken hoe het met kindje gaat en zien hoe de kleine beweegt en hoe het hartje klopt. Als het nodig is wordt deze echo omgezet in een medische echo. IN plaats van 3 echo’s gedurende je zwangerschap heb je er wel 10 of meer. Zo kun je echt de groei van jouw kindje ook zelf volgen. Juist omdat het een kleine verloskundige praktijk in Nijmegen is kunnen ze deze extra service en aandacht bieden. 

Meld je aan bij een verloskundige praktijk in Nijmegen

Het aanmelden bij een verloskundige praktijk in Nijmegen is iets wat je moet doen zodra je weet dat je zwanger bent. De verloskundige helpt je in de verschillende stadia van de zwangerschap en ondersteunt je bij de bevalling. Ook geeft ze je nuttige tips en handige adviezen voor als de baby is geboren.