Zwart op wit de beste
Image default
Woning en Tuin

Redenen om een gebruikte droger te kopen

Net wanneer u al een aantal grote uitgaven hebt gedaan gaat uw droger stuk. Ongelooflijk vervelend. Zo snel mogelijk wilt u weer een droger in huis hebben. Alleen een nieuwe droger kopen kost wel weer geld. Geld dat u wellicht op dit moment niet klaar hebt liggen of wat u op dit moment niet voor een nieuw model over hebt. Wat u dan kan doen is kijken naar een tweedehands droger. Gebruikte drogers werken vaak net zo goed als nieuwe drogers. Daarnaast bespaart u er ook nog eens flink wat geld mee. De voordelen van gebruikte drogers zetten wij voor u op een rijtje.

Reden 1: gebruikte drogers worden altijd grondig gecondoleerd

Wanneer u een 2e hands droger wil aanschaffen is het belangrijk om dit te doen bij een bedrijf welke hier ook ervaring in heeft. Zo bent u er zeker van dat de droger ook grondig gecontroleerd wordt voordat u hem aanschaft. WGS Witgoed biedt al de producten op de website dan ook aan wanneer een ervaren monteur eerst alles heeft gecontroleerd. Zo kom u thuis ook niet voor verrassingen te staan.

Reden 2: Het scheel flink in de portemonnee

Wanneer u een nieuwe droger koopt betaalt u daar natuurlijk ook voor. Een 2e hands droger is een stuk voordeliger. Het scheelt zeker in uw portemonnee! Voor nog geen tweehonderd euro heeft u een goed werkende droger bij WSG Witgoed vandaan. Drogers welke ook nog eens van de bekende merken zijn, zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens.

Reden 3: Op de drogers wordt ook garantie gegeven

Wanneer u witgoed aanschaft wil u er ook zeker van zijn dat er garantie op wordt gegeven. Wij geven bij elke droger garantie. Allereerst krijgt u de garantie dat de droger werkend bij u thuis wordt afgeleverd. De aanvullende garantie kan wel oplopen tot 6 maanden. Zo bent u er van verzekerd dat ook een kwaliteitsproduct aanschaft. Bij de aanschaf van de droger zullen wij de garantie ook met u bespreken.

 

Reden 4: gratis meenemen van oud witgoed

Bij WSG Witgoed wordt de service geboden om zelf het oude witgoed mee te nemen. Koppel het product wel af, maak het vervoer klaar en zet het beneden neer. Onze medewerkers nemen hem dan na de aflevering van uw aangeschafte droger voor u mee. Dat scheelt u zelf heel veel werk.

Reden 5: online kan u 24/7 een droger bestellen

Een groot voordeel van WSG Witgoed is dat u online elk moment van de dag een tweedehands droger aan kan schaffen. Zo kan u gelijk vanaf het moment dat u zonder zit een bestelling doen. Wij leveren dan zo snel mogelijk de droger bij u thuis af. Op onze website hebben wij duidelijke product foto’s staan. Zo weet u gelijk hoe uw nieuwe droger er uit zal zien. Liever langskomen in de showroom? Dat kan ook! Op woensdag en zaterdag kunt u ons hele aanbod bekijken.

Reden 6: Een snelle levering nabestelling

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst nemen wij contact met u op. Wij streven er naar om de droger binnen 3 werkdagen bij u gratis te bezorgen. Dat doen wij in heel Nederland, m.u.v de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

https://wgswitgoed.nl