Zwart op wit de beste
Image default
Meubels

Thermisch verzinkte industriele stalen tafelpoten

Stalen industriële tafelpoten voor buiten dankzij thermisch verzinken

Dankzij het thermisch verzinken (proces waarbij de stalen industriële tafelpoten in een zinkbad worden gedompeld om zo alle oppervlakten inclusief de binnenkant van de stalen kokers te voorzien van een sterke beschermde roestwerende laag. Deze industriële tafelpoten gaan dan ook jaren mee onder uw tuintafel en zullen niet zo snel hoeven worden vervangen of opnieuw moeten worden gecoat.

Verschillende modellen stalen industriële tafelpoten

Het belangrijkste om te weten is de vorm van uw tafelblad. Onder een recht tafelblad staan in verhouding bijvoorbeeld losse poten een aanzienlijk stuk mooier dan een middenpoot. Ook niet onbelangrijk is de koker breedte. Zo zijn er stalen tafelpoten met bredere kokers van 12 x 12 cm die perfect staan onder een robuust dik blad. Maar misschien heeft u wel een dun tafelblad en meer behoefte aan dunne kokers. In dit geval zijn de tafelpoten met een 8 x 8 cm koker uitermate geschikt.

Industriële stalen tafelonderstellen van Tafelpoten.shop

Wilt u zelf een tafel maken? Wij hebben verschillende stalen industriële tafelpoten die u hiervoor kunt gebruiken. Wij bieden niet alleen gepoedercoate tafelpoten aan maar ook onbehandelde en verzinkte tafelpoten. Het laatste voorbeeld, de verzinkte tafelpoten, zijn tafelpoten die tegen een stootje en tegen roest kunnen. Uitermate geschikte tafelpoten voor in de tuin!

Duurzame poedercoating

Alle stalen industriële tafelpoten bij tafelpoten.shop zijn voorzien van een duurzame zwarte of witte poedercoating. De poedercoating is van een hoge kwaliteit en zorgt voor een langdurig beschermende laag. Dus niet je doorsnee kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak of iets dergelijks.

Dankzij de zwarte of witte poedercoating zijn de tafelpoten gemakkelijk te onderhouden. Het schoonmaken van deze poten is dan ook geen probleem. U kunt gerust met een allesreiniger en een microvezeldoekje de tafelpoten afnemen zonder dat deze zullen beschadigen.

Onbehandelde stalen tafelonderstellen

De onbehandelde stalen industriële tafelpoten zijn niet volledig onbehandeld. De tafelpoten en tafelonderstellen zijn voorzien van een olielaag om deze alsnog gedeeltelijk te beschermen tegen roestvorming (met name tijdens transport). Het is dus belangrijk om te weten dat als u onbehandelde stalen industriële tafelpoten aanschaft u deze thuis met een ontvetter naar uw keuze kunt afnemen. Op deze manier verwijderd u de plakkerige laag zonder het robuuste karakter van de tafelpoot te schaden.

Monteren en bevestigen

De stalen industriële tafelpoten zijn ontzettend gemakkelijk te monteren. Het grootste gedeelte van de tafelpoten hebben allemaal een bevestigingsplaat aan de bovenzijde die is voorzien van meerdere ronde en sleufgaten. Via deze gaten kan de tafelpoot of het tafelonderstel optimaal worden bevestigd en zal deze dan ook stevig op de vloer staan. Bij met name de V-vormige poten Is de fundering het belangrijkste vandaar dat deze berusten op een zware voetplaat.

Voor meer informatie bekijk https://tafelpoten.shop

https://www.tafelpoten.shop/tafelpoten/industriele-tafelpoten/