Zwart op wit de beste
Image default
Onderwijs

De kracht van kunsteducatie

Leuk voor iedereen!

Kunsteducatie is zo enorm breed, waardoor dat er altijd wel iets tussen zit wat de interesse van jou of de leerlingen trekt. Kleinkunstig heeft haar workshops in 7 disciplines gevat om ons aanbod te structureren. Daarachter verschuilen meer dan 60 workshops die ieder uniek en waardevol zijn op hun eigen manier. Deze aantallen geven alleen al aan hoe veel mogelijk is! Natuurlijk hoeft niet iedereen van dans of theater te houden, maar hebben jullie op school al eens gewerkt met 3d printerpennen? Of een echte workshop Graffiti, waarbij de leerlingen aan de slag mogen met spuitbussen onder begeleiding van een graffiti artist?

De kracht van onze workshopdocenten

Kleinkunstig werkt samen met meer dan 250 freelance kunst professionals. Dit zijn mensen die uit heel Nederland komen en actief zijn in de kunst- en cultuursector als kunstenaar, maker, performer, noem maar op. Wel hebben ze één ding gemeen: ze maken zich graag hard voor goed onderwijs en onderwijzen leerlingen graag in hun expertise. Het aanbod van Kleinkunstig is ontwikkeld samen met onze workshopdocenten. Verder geven wij een rode draad mee van wat wij verwachten van de workshop, hoe zij dit precies invullen laten we aan hen. En precies dat is wat onze workshop sterk maakt! Wij dwingen onze workshopdocenten niet in een lesplan of stappenplan dat zij niet zelf bedacht hebben. Wij geven hen een doel mee, extra informatie over jullie school en dan gaan zij aan de slag, met hun expertise en hun ervaring. Ze staan volledig in hun kracht en dat merk je in de workshops.

Relax – wij regelen het

Het fijne aan het organiseren van projecten basisschool of middelbare school met ons, is dat wij als een van onze doelen hebben om te ontzorgen. Wij regelen alle praktische zaken, van de workshopdocent tot aan de presentielijsten en een rooster en dan kan jij lekker genieten op een leuke dag vol kunsteducatie. Het zou zonde zijn als je met je handen in je haar zit voorafgaand aan een mooie cultuurdag, of dat je tijdens alleen maar aan het rennen bent. Wij voorkomen dat!

https://www.kleinkunstig.nl