Zwart op wit de beste
Onderwijs

Professionele NLP opleidingen bij de 1e verdieping

Heb jij interesse in een opleiding tot NLP practitioner? De eerste verdieping biedt je die graag aan! De opleidingslocatie en het kantoor van De eerste verdieping zijn gevestigd in Delft. Het team bestaat uit ervaren en gediplomeerde opleiders. Richard Spek en Cathelijne Wildervanck hebben de De eerste verdieping in 2003 opgericht. Richard is als NLP-trainer gespecialiseerd in systemisch werken. Cathelijne richt zich met name op traumawerk in de geestelijke gezondheidszorg. In haar trainingen maakt ze ook gebruik van NLP en systemisch werk. Richard en Cathelijne worden ondersteund door 15 andere coaches en trainers. Hieronder enkele opleidingen die zij geven:

* ADHD-coach;

* Body Mind Practitioner;

* Coachen met Impact;

* Meesterlijk Trainen;

* NLP Practitioner;

* NLP Master Practitioner;

* NLP voor Jongeren;

* NLP Trainer;

* Systemisch Werk;

* Systemisch Werk – verdieping;

* Systemisch Begeleiden;

* Taal van het Lichaam.

NLP Practitioner

Bij NLP Practitioner word gefocust op inzichten en tools om veranderingen succesvol in gang te zetten én te behouden. Denk dan aan relaxter omgaan met je werk, het verleden en de bijbehorende bagage achter je laten of de toekomst en jouw mogelijkheden voor de volle 100% benutten. Er is ook een NLP opleiding speciaal voor jongeren in de leeftijd van 17 tot 24 jaar.

Systemisch werken

Systemisch werk is met name gericht op al die relaties die je hebt: thuis, op het werk en in de familie. Iedereen verkeert in diverse systemen met hun specifieke dynamiek en dagelijkse uitwerking. Bij systemisch werk wordt je je bewust van al die systemen en krijg je inzicht in zaken die belemmeren en situaties die juist kansen bieden. Het 1e verdieping-team kan inmiddels bouwen op ruim 15 jaar ervaring. De opleidingen, trainingen, cursussen en workshops kun je op verschillende niveaus volgen.

Weet je al precies wat je wilt, schrijf je dan online in. Twijfel je nog? Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen met een van de trainers zoek je uit wat je nodig hebt en in welke opleiding dat geboden wordt. Aan een adviesgesprek zijn geen kosten verbonden.

https://www.1e-verdieping.nl