Zwart op wit de beste
Image default
Onderwijs

Zoek de betekenis op

Vaak hoor je een woord, maar weet je hier niet precies de betekenis van. Wat is handiger dan een woord te kunnen opzoeken in de Van Dale. Dit is het grootste, online, woordenboek waar diverse begrippen te vinden zijn. Niet alleen de betekenis van een woord, maar ook zijn hier vertalingen te vinden en woordspelingen. Wat erg handig is dat je dit woordenboek ook via de app kan installeren. Je hebt dan altijd een handigheidje achter de hand, mocht je even niet meer weten hoe iets geschreven moet worden, of wat de betekenis van een bepaald woord is. 

 

Gratis rijmwoordenboek

Misschien dat het nog een beetje te vroeg in het jaar is, maar hier online is ook een gratis rijmwoordenboek te vinden. Hier staan veel voorbeelden van woorden die je kan gebruiken in een leuke anekdote of een rijmpje. Maar ook voor de puzzelaars onder ons kan de Van Dale goed helpen. Online zijn er namelijk ook puzzelwoorden te vinden. Je kan een puzzelvraag in de balk invullen en het antwoord verschijnt binnen enkele tellen. Op deze manier is het maken van een puzzel een uitkomst wanneer het even niet lukt om zelf de juiste oplossing te vinden. 

Het opzoeken van de betekenis van bepaalde woorden en andere begrippen is makkelijk hier online te vinden. Je kan je inschrijven voor het gratis woordenboek. Echter heb je hier maar een beperkt aantal woorden met een korte uitleg. Neem een abonnement wanneer je meer informatie wilt hebben.