Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Vesten nodig voor uw werknemers? Laat ze bedrukken door een professional

Wilt u dat uw werknemers er netjes en herkenbaar bijlopen? Misschien is het dan een goed idee om truien, T-shirts, polo’s of vesten te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. In dit artikel zetten we de voordelen van werkkleding laten bedrukken voor u op een rijtje. Ook vertellen wij u meer over hoe het vesten laten bedrukken in zijn werk gaat en waar u het beste uw truien, polo’s of vesten kan laten bedrukken.

Voordelen van het bedrukken van bedrijfskleding

Het is een investering: bedrijfskleding laten bedrukken. Maar het heeft zeker voordelen om een aantal vesten te laten bedrukken met uw logo.

  • Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken brengt u uw bedrijf of merk onder de aandacht van (potentiële) klanten. Hiermee maakt u uw naamsbekendheid groter en dat leidt weer tot meer klandizie.
  • Heeft u een winkel? Dan is de medewerker dankzij de bedrijfskleding goed herkenbaar voor klanten. Makkelijk als ze een vraag willen stellen over een product of dienst.
  • Het dragen van bedrijfskleding geeft een representatieve en professionele uitstraling.

Het bedrukken van bedrijfskleding

Er zijn twee manieren van bedrijfskleding bedrukken:

  • Het drukken met zeefdruk. Hierbij wordt de gekleurde inkt door een zeef heen geperst op het te bedrukken kledingstuk. De zeef heeft gaas dat voor een deel niet doorlaatbaar is. Door de inkt door het doorlaatbare deel te persen ontstaat uw ontwerp. Voor elke kleur wordt er 1 zeef gebruikt, dus met veel kleuren zijn er ook meer zeven nodig en kan het zeer prijzig worden.
  • Het drukken met transferdruk. Van te voren worden er folies in het juiste ontwerp gesneden. De folietransfer wordt op het kledingstuk gezet en door hitte komt de folie op de kleding. Diezelfde hitte zorgt dat de bedrukking goed blijft zitten op de kleding.

De prijs

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee kan houden inzake de prijs:

  • Hoe meer kleding te bedrukken, hoe lager de kosten per stuk.
  • Hoe meer kleuren in het ontwerp, hoe duurder het drukken wordt.
  • Grote bedrukkingen kan beter door middel van zeefdruk. Bij transferdruk is dit veel duurder.
  • Het is mogelijk om bij zeefdruk de zeven te bewaren voor een eventuele volgende productie. Dat scheelt flink in de instelkosten van de apparatuur.

Hurricane

Hurricane is al 35 jaar één van de grote leveranciers in bedrijfskleding. Het bedrijf is centraal gelegen in het Utrechtse Harmelen. U kunt blanco kleding uitzoeken die vervolgens voorzien wordt van uw bedrijfslogo, door middel van bedrukken of eventueel borduren.
Neem gerust een kijkje op de website of maak een afspraak in onze showroom.