Zwart op wit de beste
Image default
Kinderen

Babygraf met zon en hart voor baby: Een ontroerende herdenkingsplek

De herinnering aan Isa, een baby van wie te vroeg afscheid genomen moest worden, is geëerd met een prachtig gedenkteken. De ouders hebben met zorg en toewijding samengewerkt met grafkunstenaar Jeroen Stok om een gedenkwaardig babygraf te creëren dat het korte maar betekenisvolle leven van Isa op een bijzondere manier herdenkt.

 

Met behulp van elementen die speciaal waren voor Isa en haar familie, werd het babygraf zorgvuldig ontworpen en samengesteld. Het gedenkteken omvat een levendige glazen zon die de stralende dagen na haar geboorte symboliseert. De zon, een eerbetoon aan de vreugde die Isa bracht, is vakkundig in het glas uitgesneden en vormt het stralende middelpunt van het graf. De kleuren geel en oranje zijn zorgvuldig gekozen om de warmte van haar herinnering vast te leggen.

 

Naast de zon bevat het gedenkteken een hartvormig plantenbed, dat een levendige en groeiende herinnering aan Isa vertegenwoordigt. Het RVS-element dat het glas vasthoudt, is op maat gemaakt om perfect bij het ontwerp te passen. Hierin zijn de hand- en voetafdrukken van Isa subtiel geëtst, als een ontroerende herinnering aan haar kleine aanwezigheid.

 

De plaatsing van het gedenkteken op Isa’s graf vond plaats op een heldere oktoberdag, doordrenkt met emoties en liefdevolle herinneringen. De ouders, te midden van hun stil verdriet, waren vol lof over het resultaat. “We zouden dit zelf nooit hebben kunnen verzinnen, maar toch is het precies wat we zochten.”

 

Het babygraf, met zijn zonovergoten glazen reflecties en zorgvuldig ontworpen RVS, staat nu als een tijdloos eerbetoon aan Isa. Voor de ouders zal het altijd een speciale plek blijven, waar ze kunnen reflecteren op de mooie momenten die ze met Isa hebben gekend.

Voor meer informatie kijk op de website van Memorabel.nl

https://www.memorabel.nl/onze-grafmonumenten/monumenten-voor/