Zwart op wit de beste
Image default
Kinderen

Maatwerk speeltoestellen

Bent u op zoek naar een nieuw speeltoestel dat anders is dan alle standaard speeltoestellen die meestal geplaatst worden? Dan kan het wel eens interessant zijn om de website van Kinderland Speeltoestellen te bezoeken. Zij hebben namelijk de mogelijkheid om maatwerk speeltoestellen te maken, waardoor u een speeltoestel kan realiseren wat helemaal naar uw idee is.

Mogelijkheden van maatwerk speeltoestellen

Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakt speeltoestel dan hebben ze een uitgebreide keuze, want tegenwoordig wordt de lat van speeltoestellen wat hoger gelegd dan alleen een wipwap, een glijbaan of een schommel. Er zijn nu namelijk ook uitdagende klimobjecten, balanceertoestellen en zand en water constructies. Ook barrière vrij spelen is een mogelijkheid wat u op kunt nemen in de speeltoestellen. En vergeet u bij het ontwikkelen van de nieuwe speeltuinen vooral ook het meubilair eromheen niet.

Speeltoestellen voor mindervaliden

Naast de vele mogelijkheden van de maatwerk speeltoestellen bieden sommige nog een extra voordeel: ze zijn ook toegankelijk voor een rolstoel gemaakt. Hierdoor kunnen ook kinderen die mindervalide zijn op het speeltoestel spelen. Voor bepaalde locaties is dit zeker een toegevoegde waarde.

Voordelen van een samenwerking

Wanneer u een samenwerking aangaat met Kinderland Speeltoestellen worden uw wensen omgezet tot realiteit. Afhankelijk van het budget wordt de ideale speeltuin ontworpen en gerealiseerd. Hierbij wordt samen met u gekeken naar de wensen, benodigdheden en de veiligheid.