Zwart op wit de beste
Image default
Kinderen

Etui handig en mooi

Etui, handig voor je pennen

Laat je persoonlijkheid zien op de universiteit, op kantoor of op school met een van onze etuis. Houd al je favoriete pennen, potloden, markeerstiften, gummen en puntenslijpers bij elkaar voor een opgeruimde werkruimte. Verlies nooit meer een pen met een funky etui van Ryman. We hebben elke maat die je nodig hebt, of je nu op zoek bent naar een grote etui die ruimte biedt voor linialen en ander schrijfgerei, of gewoon een slank en gestroomlijnd etui voor je favoriete pennen.

Als je de back-to-school-winkel voor je kinderen doet, pak dan een nieuwe etui voor ze. We hebben de perfecte collectie etuis voor meisjes en een even indrukwekkend assortiment etuis voor jongens. We hebben het over pluizig, pailletten, patronen, glitters, prints, slogans, legercamouflage… We hebben het allemaal. Laat uw kinderen kiezen wat het beste bij hun smaak past, zodat ze kunnen pronken met hun flair in de klas.

Een etui nodig voor werk en kantoor? We hebben een fantastisch assortiment doorzichtige etuis en ingetogen, effen etuis die geschikt zijn voor professionele omgevingen. Als je gewoon iets nodig hebt om je pennen te ordenen in plaats van rond te rollen in je tas of aktetas, zullen onze effen etuis je werkdag strak en soepel houden.

Universiteitsstudenten hebben nog steeds een etui nodig, ook als je licht reist naar je colleges. Door zelfs een klein etui in de bodem van je tas te bewaren, vergeet je nooit een pen voor dat seminar van 9 uur ’s ochtends, en je kunt je vergeetachtige vriend er een lenen die dat wel doet. Voor degenen die cursussen volgen die alle uitrusting nodig hebben – rekenmachines, gradenbogen, tekengereedschappen, noem maar op – een van onze grote etuis zal zeker je beste vriend worden bij de uni.

Ons assortiment etuis omvat grote etuis, coole etuis, designer etuis en meer. Als je iets persoonlijker wilt of het perfecte cadeau wilt kopen, hebben we nu gepersonaliseerde etuis op voorraad die je online kunt bestellen, zodat je je etui nooit meer kwijtraakt. Dus of je nu op zoek bent naar een school-, universiteits- of uni-etui die praktischer is of iets eigenzinnigs, onze collectie zal je niet teleurstellen.