Zwart op wit de beste
Image default
Dienstverlening

Een elektrisch vloerluik in uw woning.

Elektrisch vloerluik als ruimtebesparing

Bent u op zoek naar een elegante oplossing om de kelder met de begane grond te verbinden? Dan is een elektrisch vloerluik wellicht een optie voor u! Het voordeel van deze keuze is dat het enorm ruimtelijk oogt. Er is geen open trapgat met bijbehorend houten frame nodig. Dat is zeker handig wanneer er een kelder wordt toegevoegd aan een bestaande woning, want dan is er geen rekening gehouden met een trap bij de bouw.

Onopvallend of als eyecatcher?

Wanneer u de kelder niet gebruikt, is het vloerluik gewoon beloopbaar. Het ligt volledig verzonken in de vloer, dus er zitten geen randen aan waarover u zou kunnen struikelen. Meestal wordt een elektrisch vloerluik van veiligheidsglas gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer licht in de kelder waar doorgaans weinig daglicht komt. Bovendien ziet het er ook luxe uit. Maar mocht u de benedenruimte juist liever aan het zicht onttrekken, dan kunt u ervoor kiezen om het luik te bekleden met hetzelfde materiaal als er op de vloer ligt.

Veilig te openen.

Het elektrisch vloerluik is vanwege de veiligheid alleen te openen met een afstandsbediening of door middel van een wandschakelaar. Dit gaat heel geruisloos. Het luik gaat heel langzaam open en dicht met scharnieren. Daardoor kunt u altijd vanaf een afstand zien of het luik open staat. Wel zo veilig!

Dus mocht u op zoek zijn naar een mooie en ruimtebesparende manier om de kelder bij uw woning te betrekken, denk dan eens aan de mogelijkheden van een elektrisch vloerluik bij Linfi! Ook als u nog twijfelt, kunt u gerust contact met ons opnemen om vrijblijvend verdere informatie of een eventuele offerte aan te vragen.