Zwart op wit de beste
Dienstverlening

Salland basisverzekering

Bent u van plan om te wisselen van zorgverzekeraar? Als u woont in Gelderland of Overijssel, dan kunt u rekenen op de persoonlijke benadering van Salland. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons in voor kwaliteitszorg in deze omgeving. Bij Salland zijn we van mening dat iedereen de beste zorg verdient tegen een betaalbare premie. Ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie en zijn gratis met u meeverzekerd. Is Salland de zorgverzekeraar die u zoekt, dan helpen wij u graag bij het overstappen. 

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Salland houdt de zorgpremie altijd zo laag mogelijk. Daarnaast kan het zijn dat u in aanmerking komt voor extra korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Als uw werkgever of sportvereniging afspraken met ons heeft gemaakt, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting zorgverzekering. Wij maken niet alleen afspraken met bedrijven en verenigingen, maar ook met zorginstanties in de regio. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zorg en de kosten van behandelingen. Daarom kunt u altijd rekenen op de beste zorg dicht bij huis. Ons ZorgAdvies team zoekt graag voor u uit waar u het beste naartoe kunt gaan voor een specifieke behandeling, of waar de wachtlijst het kortst is.

Aanvullende verzekeringen

Bij Salland begrijpen we dat iedereen andere zorgbehoeften heeft. Het is prettig als uw zorgverzekering hierbij aansluit. Daarom heeft u bij ons de keuze uit wel vijf aanvullende verzekeringen. Sinds kort hebben we ook een handige Compact verzekering. Hiermee heeft u recht op vergoeding van negen behandelingen bij de fysiotherapeut en spoedeisende zorg in heel Europa. Daarbij krijgt u met de Compact verzekering 250 euro per jaar vergoeding voor de tandarts. U hoeft dus geen aparte tandartsverzekering meer af te sluiten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/