Zwart op wit de beste
Dienstverlening

Wat is de toekomst van oxboards?

Het oxboard zoals we dat nu kennen heeft eigenlijk verschillende tekortkomingen: kleine wielen en is moeilijk te bewegen over ruw terrein. Zelfs kleine openingen tussen de tegels van de stoep, oneffen trottoirs en kiezelstenen kunnen je tijdens het rijden met een oxboard tot last zijn. Eenvoudig gezegd, hebben de oxboards dus eigenlijk een naadloos oppervlak nodig om goed op te kunnen draaien. De toekomstige oxboards kunnen deze situaties waarschijnlijk beter aan omdat ze grotere wielen en een betere vering hebben die de boards verder stabiliseren om ook het zogenaamde offroad-rijden mogelijk te maken.

Er zijn enkele oxboard fabrikanten zoals Swheels.nl in Nederland, die vibratiebestendige boards hebben ontwikkeld, wat betekent dat deze apparaten beter bestand zijn tegen de schokken waaraan ze worden blootgesteld. De introductie van de speciale suspensie zorgt ervoor dat de oxboards fijnere sensoren en een constante stabiliteit hebben zodat het board, ook op wat minder gladde wegen, in evenwicht kan worden gehouden.

De nieuwe modellen zullen ook een ​​stationaire as introduceren om zo de ongelijke versnelling en vertraging die wordt veroorzaakt door het verplaatsen van de voetzolen tegen te gaan. Het belangrijkste probleem dat bij de productie van de oxboards moet worden aangepakt is dat het batterijsysteem dat zo nu en dan oververhit raakt. De fabrikanten moeten de ideale plaatsings- en installatiemaatregelen voor de batterijen uitzoeken om zo verdere schade te kunnen voorkomen. Het is ook fijn als de oxboards een systeem krijgen dat aangeeft als de batterij zich dreigt te overladen.

 

Zijn oxboards geschikt voor jou?

 

Oxboards zijn het volgende grote ding als het gaat om gemotoriseerd vervoer en ze worden nu al neergezet als de coolste gadgets in de stad, wat ze ook zeker zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe iemands ingebeelde gadget van bijna drie decennia geleden nu vandaag de dag realiteit is geworden.

Als je van coole gadgets, referenties naar films uit de jaren ’80 en avontuur houdt, dan is een oxboard echt iets voor jou. Het doel van oxboards is om je er cool uit te laten zien terwijl je plezier hebt met het rijden en dat doel wordt goed nagestreefd!

 

Bezoek Swheels.nl om een oxboard te kopen

 

 

                                                                                

 

https://www.swheels.nl